Verkkokaupan toimitusehdot lyhyesti:

* Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 – 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä.

* Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
* Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen.
* Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse info@solasaippua.fi tai puhelimitse 0451222661.
* Toimitukset ulkomaille toimitetaan ulkomaan kaupan ehtojen mukaisesti.
* Puukkojen ja muiden yli 3cm paksujen tuotteiden toimitus pääasiassa postiin tai smartpostiin.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika
Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 – 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän selvästi normaalia pidempään.
2. Toimitustavat
Toimituksissa käytämme postia ja rahdin summa sekä rahtivapausraja koskee vain postitoimituksia.
Postiluukusta mahtuva määrä tulee kotiin asti ja suuremmista paketeista tulee ostajalle ilmoitus kun paketti on noudettavissa postista. Postin kotiin toimitettavaan Pikkupakettiin mahtuu kymmenen saippuaa.
3. Toimitusten pakkaaminen
Käytämme lähetyksissämme osittain kierrätys- ja uusiomateriaaleja, ylijäämä sanomalehtiä ja meille tulevissa toimituksissa käytettyjä pahvilaatikoita. Tämän vuoksi lähetystemme pakkausmateriaalit vaihtelevat jonkin verran.
4. Maksutavat
Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.
Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.