RAAKA-AINEET

Puhtautta luonnosta

Nokkoset kesämökin pihamaalta, minttu omasta pensaasta, hillat lähisuolta ja kuusenkerkät kotipihan vanhasta ja voimallisesta kuusesta. Siis todellisia lähiraaka-aineita! 

 

Meille on kunnia-asia, että raaka-aineet saippuoissamme ja hoitotuotteissamme ovat laadukkaita, luonnonmukaisia ja puhtaita. Lue lisää raaka-aineistamme alta.

Mistä Solasaippua koostuu?

Lipeä eli natriumhydroksidi on olennainen osa saippuan valmistusta. Kun rasva ja lipeä sekoitetaan, tapahtuu saippuoituminen eli saponifikaatio. Sen seurauksena syntyy saippuan pesevän vaikutuksen tekevä glyseroli. Valmistustapamme ansiosta valmiisiin saippuoihin ei jää lainkaan lipeää.

 

Solasaippuoissa käytämme kosmetiikkalaatuista lipeää, josta rasvan kanssa syntyy runsaasti glyseriiniä sisältävä ja tehokkaasti puhdistava Solasaippua.

Rasva on osa saippuan perustaa ja toinen saippuoitumiseen tarvittavista raaka-aineista. Solasaippuoissa käytämme useita erilaisia kasviöljyjä, sillä niillä kaikilla on omanlaisensa vaikutus saippuan olemukseen. 

Käyttämämme öljyt ja rasvat:

 

Rypsiöljy 

 

Hamppuöljy 

 

Kookosöljy 

 

Risiiniöljy

 

Aprikoosinsiemenöljy

Eteeriset öljyt ja luonnonantimet tuovat saippuoihin luonnetta, tuoksua ja hoitavia ominaisuuksia.

Lähimmät kasvit ja marjat saippuoihimme on kerätty omalta pihaltamme. Ne antimet mitä ei Pohjois-Karjalan metsistä löydy, tilaamme suomalaisilta luomutuottajilta. Näin varmistamme että raaka-aineet ovat puhtaita ja että niissä on kaikki luonnollinen voima tallella.

Seuraa Solaa

fiSuomi