Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksille

Karhu Marja

12,50 sis. ALV 24%

Keskikesällä Metsänkuningas kutsui Metsänvaltiattaren luokseen päiväksi. Hän laittoi Tapion pöydän koreaksi leivällä ja hunajalla, hunajaviinillä, marjoilla ja metsänkukkasilla. Niin kaunis oli päivä, pöytä niin runsas ja niin vahva ja komea Metsänkuningas, että Valtiatar rakastui. Metsänkuningas lupasi vaalia ja suojella Valtiatarta, joka lupasi tukea ja auttaa häntä kaikissa hänen töissään. He nauttivat pöydän antimista ja olivat tahmaisia hunajasta ja marjoista. Heidän saunoessaan Valtiatar pyysi Metsänkuninkaalta rasvaa. Kuningas kysyi: ”Miksi?” Hän vastasi, että he tarvitsisivat sitä vauvoille, jotka tulisivat talvella. Kuningas antoi vatsarasvastaan Valtiattarelle. Ottaen tuhkaa saunapadan alta hän sekoitti sen lähdeveden kanssa ja keitti sitä tulella. Päivän ollessa lopuillaan Valtiatar otti keitoksensa ja varastoi sen heidän kotiinsa. Talvi tuli, vauvat syntyivät ja kevät tuli jälleen. Lasten saunoessa ensimmäistä kertaa Metsänkuningas ja Valtiatar käyttivät heidän talviturkkiensa pesuun saippuaa, minkä Valtiatar oli tehnyt hänen rasvastaan. Sisältää 50% kontion rasvaa.

Kuvaus

Rajoitettu erä. Sisältää 50% karhun rasvaa.

Tuoksu:
Valkeapohjainen puolukanrouhepilkuilla. Ihanan hoitava ja eksoottinen saippua! Siperiankuusen, sypressin ja katajan eteerisiä öljyjä.

Ainesosat:
Suomalainen karhun rasva*, rypsiöljy*, luomukookosrasva, vesi*, lipeä, risiiniöljy, puolukka*, siperiankuusen-, sypressin- ja katajan eteerisiä öljyjä. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

Lisätiedot

Paino 0,06 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

fiSuomi