MESITURVE

-saippua

Veden emosen polvelta, heinämättähältä, tuorehelta turpehelta.


Maailmansyntyrunossa meren yllä lentävä sotka löytää ensimmäisen pesäsijansa suolta. Suo on mystinen ja pelottava paikka. Vaarallisia suonsilmiä pidettiin porttina tuonpuoleiseen. Suota vartioi Hiisi, jolta saadaan myös lahjoja: Talveksi kerätään suopursuja kaappeihin, sillä ne pitävät koit ja muut tuholaiset poissa. Soilta saat herkulliset hillat ja ihanan hoitavaa turvetta. Saunassa koko keholle levitetty turve poistaa kuona- aineet.


Paljon turvetta ja hunajaa ja hieman rosmariinin eteeristä öljyä sisältävä graniitin värinen saippua. Turve ja hunaja hoitavat ja hellivät ihoa!

Paljon kosmetiikkalaatuista turvetta ja suomalaista hunajaa sisältävä rosmariinin tuoksuinen saippua. Hoitaa ja hellii ihoa.

 

Paino 60g

Rypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, kosmetiikkalaatuinen turve*, hunaja*, risiiniöljy, rosmariinin eteerinen öljy, mehiläisvaha*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine.

Brassica napus, aqua, cocos nucifera*, sodium hydoxide, cosmetic grade peat, mel, ricinus communis, rosmarinus officinalis, cera flava, limonene1, linalool1. *Certified organic source. 1Naturally occurring in essential oil.

info(at)solasaippua.fi

050 4076505

Sahateollisuustie 5 

83900, Juuka

Seuraa Solaa

fiSuomi