KORVEN ISÄNTÄ

-saippua

Tapio on Suomen metsien suojelija, sen pitkäpartainen ja sammalviittainen kuningas. Hän hallitsee ja hoitaa metsää ja sen eläimiä. Tapion vaimo on Mielikki, metsän emäntä, ja metsän kauneuden lähde. Tapion läsnäolon voit aistia kulkiessasi metsässä. Kesällä metsän vihreys ja eläinten äänet voimaannuttavat ihmisen elämää. Talvella metsä on valkoinen ja unisen hiljainen. Pakkaspäivänä auringon paistaessa metsä on kuin taiottu ihmemaa.

 

Tässä saippuassa on kuusenkerkkää, nokkosta ja koivun lehtiä Pohjois-Karjalan metsistä. Eteeriset öljyt tuovat myyttisiä tuoksuja Tapion valtakunnasta.

Korpimetsien tuoksuinen tasapainottava vegaaninen luonnonsaippua.

 

Paino 60g

Rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, katajan, sypressin, palmarosan, luomupiparmintun*, pachoulin ja laventelin eteeriset öljyt, nokkosenlehdet*, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine.

Brassica napus, cocos nucifera*, aqua, sodium hydroxide, ricinus communis, juniperus communis, cupressus sempivirens, cymbogodon martini, menta x piperita*, pogostemon cablin, lavandula angustifolia, urtica dioica, picea, betula pendula, limonene1, geraniol1, linalool1, cinalool1. *Certified organic source. 1Naturally occurring in essential oil

info(at)solasaippua.fi

050 4076505

Sahateollisuustie 5 

83900, Juuka

Seuraa Solaa

fiSuomi