KANERVA & HUNAJA

-saippua

Kanerva, hunaja ja kaura ovat kaikki perinteisiä suomalaisia luonnonantimia. Kansantiedon mukaan kanerva rauhoittaa ja viilentää ja sitä onkin käytetty huonounisuuteen ja ajatusten liikavilkkauteen. Hunajalla on hoidettu niin Kleopatran ihoa kuin Väinämöisen polveakin.

 

Tässä saippuassa on suomalaista luomukauraa, kanervan kukkia, paljon hunajaa ja mehiläisvahaa. Salvia- ja luomuappelsiiniöljyt lisäävät siihen rauhoittavan tuoksun ja kansantiedon mukaan ne ovat hyväksi kypsälle iholle. Mutta kysymys kuuluu: milloin on kypsä?

Miedon tuoksuinen luonnonsaippua jossa on käytetty suomalaista luomukauraa, kanervankukkia, paljon hunajaa ja mehiläisvahaa sekä aprikoosinsiemenöljyä. Hajustettu kevyesti muskatellan ja luomuappelsiinin eteerisellä öljyllä. Hyvä kaikille ihotyypeille.

 

Paino 60g

Rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, aprikoosinsiemenöljy, risiiniöljy, mehiläisvaha*, hunaja*, luomukaura*, muskatellan ja luomuappelsiin eteeriset öljyt, kanervakukat*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine.

Brassica napus oil, cocos nucifera*, aqua, sodium hydroxide, prunus armeniaca, cera flava, mel, avena sativa*, bio citrus sinensis*, salvia sclarea, calluna vulgaris florae, citral1, limonene1. *Certified organic source. 1Naturally occurring in essential oil.

info(at)solasaippua.fi

050 4076505

Sahateollisuustie 5 

83900, Juuka

Seuraa Solaa

fiSuomi