Free delivery for orders over 60€ (Finland Only)

Nettle Wonder - string soap

10,00 sis. ALV 24%

Nokkonen pistää niin että tuntuu, mutta se on myös syötävää, juotavaa ja päälle puettavaa. Olen kuullut ihmisten käyttävän sitä saunavihtana puhdistautumiseen ja parantumiseen! Syömme sitä tuoreena ja kuivattuna keitoissa, pannukakuissa, salaateissa (nuoria versoja) ja leivässä. Juomme sitä teenä. Laitamme nokkosnippuja suureen vesisaaviin ja annamme nokkosten muhia vedessä; ruiskutamme tätä nestettä omenapuille ja marjapensaille erinomaiseksi tuholaiskarkotteeksi; nokkosten jäänteet hautaamme sitten pensaiden lähelle lannoitteeksi. Nokkoset ovat täynnä mineraaleja, flavonoideja ja rautaa. Nokkosen tiedetään alentavan verensokeria, helpottavan reumatismikipuja, olevan antiseptinen, parantavan pintaverenkiertoa ja jopa helpottavan ihottumia. Tämä saippua sisältää paljon nokkosta ja eteeristä rosmariiniöljyä, jotka kaikki lisäävät antiseptistä vaikutusta.

Varastossa

Description

Nokkosen Ihme -narusaippua 100g

Scent:
Soap with stinging nettle, rapeseed oil and lots of apricot seed oil. Essential oil of rosemary gives this soap antiseptic and antioxidant effect. It's good for people with rash.

Incredients
Rapeseed oil, apricot seed oil, stinging nettle tea, castor oil, beeswax, stinging nettle leaves, essential oil of rosemary

Additional information

Weight 0,1 kg

Reviews

No reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

en_USEnglish