Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksille

Oma Pala Metsää

3,90 sis. ALV 24%

Metsä, sauna, nimikkopuu, parantava puu ja Pohjois-Karjalan luonto; parasta Suomessa. Koivu on pohjoisen Pyhä puu. Puun kaikki osat voidaan käyttää aina sen mahlaa myöten, joka on terveellistä juotavaa ja xylitolin raaka-aine. Tuoksuvalla koivuvastalla saunassa vihtoessa puhdistuvat mieli, keho, sydän ja sielu. Tapio on metsän ja sen asukkaiden haltija. Hänen puunsa on Kuusi, joka on myös osa hänen kalusteitaan (Tapion pöytä). Näillä seuduilla tiedetään, että kuusenkerkät, oksan kärjissä oleva uusi kasvu, ovat terveellisiä: jos olet janoinen metsässä, syö muutama sellainen. Jos sinulla on yskä, juo niistä tehtyä teetä tai ota pari lusikallista kuusenkerkkäsiirappia. Oma Pala Metsää on hyvä perussaippua. Rehti ja yksinkertainen. Sopii kaikille ihotyypeille.

Varastossa

Ale!

Kuvaus

Tuoksu:
Koivuja ja kuusia on runsaasti Suomen metsissä. Niistä kerätään keväällä lehtiä ja kerkkiä. Miedosti tuoksuva rehti perussaippua kaikille. Valkoinen puna-vihertävillä pilkuilla.

Ainesosat:
rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

Lisätiedot

Paino 0,06 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

fiSuomi