Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksille

Mesikämmenen Luomuherkut

Original price was: 7,80€.Current price is: 3,90€. sis. ALV 24%

Karhu on pohjoisten kansojen keskuudessa niin pyhä eläin, että jo sana ”Karhu” on liian pyhä ääneen sanottavaksi. Tuvalaisen kansantarinan mukaan Äiti Karhulla oli seitsemän pentua, jotka hän lähetti ympäri maailmaa; keräämään ruokaa, tulta, suojaa, vaatteita ja vettä. Joka kerta pennuille syntyi keskenään tappeluita maailmalla. Ne olivat eri mieltä siitä, kenen piti tuoda mitäkin, tai kuinka paljon, tai siitä, että joku ei tuonut tarpeeksi ja toinen taas toi liikaa. Äiti Karhu näki, että maailma kärsi näistä tappeluista. Hän päätti tehdä lopun maailmaa repivistä tappeluista (joista laaksot, meret, vuoret jne. ovat saaneet alkunsa) ja asetti pennut Taivaalla paikoilleen – niin kauas toisistaan, etteivät ne ulottuneet tappelemaan keskenään. Iso Karhu eli Otavan tähdistö syntyi näin. Itsestään Äiti Karhusta tuli Pohjantähti. Monien kansantarinoiden mukaan Mesikämmen on esi-isämme. Mesikämmen syö paljon marjoja, hunajaa, sieniä, joskus rehua viljapelloilta, myös kalaa ja satunnaisesti raakaa lihaa, saattaapa kaivella kesän aikana pari muurahaiskekoakin ravinnokseen talviunen varalle. Tämä saippua on peräisin Metsän Kuninkaalta.

Varasto loppu

Ale!

Kuvaus

Tuoksu:
Luomumarjoja! Hieno kuoriva ja hierova saippua – ihon pintaverenkiertoon vaikuttava. Syvän keltainen punaisilla pilkuilla.

Ainesosat:
luomurypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja*, luomumehiläisvaha*, luomumustaherukka*-, karpalo*-, variksenmarja*- ja ruusunmarjarouhe*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

Lisätiedot

Paino 0,06 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

fiSuomi