Oi Kunnon Mies! -narusaippua

10,00

Mikä on Mies? Hän jolla on kolme jalkaa tai perhekalleudet? Tai testosteroonia? Joka ei pysty synnyttämään? Hän on Ihminen. Minulle hän on pitkä, laiha, lyhyt, pyöreä, tynnyri- tai ritilämassu. Paksuniska, punaniska tai ilman niskaa. Kupla-, elefantinnahka-, hylly-, hymykuoppa- ja toimistopakarat. Karvainen tai sileä selkä ja rinta. On puristavat reidet, pehmeät ja sitkeät reidet. Myös kanajalat, ryöppyrunko, varpaat kun pikkupossut tai pitkät ja kouhkerot; kuiva ja hikinen. Aah kädet! Pitkät ja lyhyet, maalaiskämmen, hento kuin pikku lintu, ja ilman käsiä. Arpikasvoisen olemme tavanneet – voi että mitkä ihanat silmät! Mies on Isä, pappa, Vanha Ukko, Ukki, poika, poikamies, miesten mies ja miehinen mies, naisten mies, jääräpää, pehmonalle, metsästäjä, tanssija, kalastaja, IT-äijä, konemies, peltimies, metsuri, putkimies, invalidi, kuski, fuski, sohvaperuna, muusikko, urheiluhullu, rahantekijä, Kokematon ja liian Kokenut mies! Ikä on este ja myös hyvin hyödyllinen. Kaikki iät! Niin monia, niin erilaisia miehiä, jokainen aivan erityinen ja lähellä sydäntä. Oi Kunnon Mies!

Varastossa

Description

Oi Kunnon Mies -narusaippua 100g

Tuoksu:
Monenmoisille miehille! Luomuvaniljarouhetta, laakerinlehden ja seetrin eteeriset öljyt. Vaalea saippua, jossa vaniljarouhepilkkuja.

Ainesosat:
rypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, risiiniöljy, eteeriset seetripuu-, korianteri-, vetiver-, laakerinlehti- ja sypressiöljyt, luomuvanilja. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

Additional information

Weight 0.1 kg

Reviews

No reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

en_USEnglish
fiSuomi en_USEnglish