Oma Pala Metsää -narusaippua

10,00

Metsä, sauna, nimikkopuu, parantava puu ja Pohjois-Karjalan luonto; parasta Suomessa. Koivu on pohjoisen Pyhä puu. Puun kaikki osat voidaan käyttää aina sen mahlaa myöten, joka on terveellistä juotavaa ja xylitolin raaka-aine. Tuoksuvalla koivuvastalla saunassa vihtoessa puhdistuvat mieli, keho, sydän ja sielu. Tapio on metsän ja sen asukkaiden haltija. Hänen puunsa on Kuusi, joka on myös osa hänen kalusteitaan (Tapion pöytä). Näillä seuduilla tiedetään, että kuusenkerkät, oksan kärjissä oleva uusi kasvu, ovat terveellisiä: jos olet janoinen metsässä, syö muutama sellainen. Jos sinulla on yskä, juo niistä tehtyä teetä tai ota pari lusikallista kuusenkerkkäsiirappia. Oma Pala Metsää on hyvä perussaippua. Rehti ja yksinkertainen. Sopii kaikille ihotyypeille.

Varastossa

Description

Oma Pala Metsää -narusaippua 100g

Tuoksu:
Koivuja ja kuusia on runsaasti Suomen metsissä. Niistä kerätään keväällä lehtiä ja kerkkiä. Miedosti tuoksuva rehti perussaippua kaikille. Valkoinen puna-vihertävillä pilkuilla.

Ainesosat:
rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

Additional information

Weight 0.1 kg

Reviews

No reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

en_USEnglish
fiSuomi en_USEnglish